Reviews

5,0 rating
11 oktober 2018

Osepa personal training heeft mijn als persoon volledig positief veranderd.Ik heb mijn resultaten behaald op een veilige manier zonder blessures.Sporten ben ik door Osepa leuk gaan vinden en heb nu dan ook het verschil gemerkt wat echt trainen is!Voorheen heb ik wel eens eerder trainingen gehad van een personal trainer, maar je merkt toch hier en daar verschil.Bij Osepa ben ik gebleven met tevredenheid en heeft zijn kwaliteit mijn gebracht waar ik moet zijn. Daardoor zou ik iedereen Osepa aanraden.

Cora Maagendans
5,0 rating
10 september 2018

Er was een moment dat ik dacht ik moet wat gaan doen aan mijn gewicht. Dus werd het wat wandelen en joggen na het werk of in het weekend maar dat werkte niet en werd het gewoon weer bank zitten en rustig aan doen.Dus was het na ooit eerdere pogingen het me weer niet gelukt om de motivatie te vinden om te sporten, want ja wat is er nou leuk aan, en na wat zweetdruppels zie je geen resultaat en dan daalt je motivatie ook weer verder naar beneden. Ik besloot om het toch nog een kans te geven en naar de gym te gaan. Het werd een paar keer sporten en dan voel en merk je dat je weer de power aan het kwijt raken ben. Maar toen kwam mijn “verlossing” Endy Osepa. Ik kwam met hem in gesprek en voelde me gelijk door hem op mijn gemak gesteld. Een spontane relaxte gozer. Endy heeft toen met mij mijn doelen opgeschreven en hebben we samen een plan van aanpak opgesteld. De eerste paar trainingen vergeet ik nooit meer want wat waren die zwaar. Endy beult je af op een positieve manier en door zijn kracht van motiveren met een plezierige twist weet hij dat beetje extra bij je uit je tenen te krijgen. Wat dan al snel weer als resultaat geeft dat je vooruitgang begint te zien en daardoor wil je nog harder en meer trainen. Endy blijft je grenzen met je opzoeken en hij moedigt je aan en heeft ook interesse in jou als persoon.met nog de toevoeging dat hij ook humor toevoegt aan zijn trainingen voelen de afspraken die je met hem hebt opeens als thuiskomen. Daardoor begon ik dus het sporten echt leuk te vinden en kan ik met trots zeggen dat ik ruim 20 kilo ben afgevallen.  Ook voel ik me fitter en beter dan ooit. Nu sport ik wel op mezelf en als ik weer een prikkel zoek dan schakel ik Endy weer in voor een leuke intensieve work out. Ik ben erg dankbaar en zal hem zeker aanraden! Een fijn mens die er met jou voor zorgt jou doelen te behalen.

Ruud de Otter

Wil je aan luxe personal training doen in regio Tiel?

Neem gerust contact op met Osepa Personal training voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. De luxe fitnessclub is prima bereikbaar vanuit Tiel, IJsselstein, Veenendaal, Rhenen, Maurik en Wadenoijen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

"Goed in je vel zitten en blijven”

Telefoonnummer

06 - 45 15 36 88

E-mailadres

Osepa Personal Trainer

Hotel Tiel
Laan van Westroijen 10
4003 AZ Tiel

Openingstijden

Ma - vr 5:00 – 22:30 uur
Za - zo 5:00 – 17:00 uur